Fakta om møder

Undersøgelsen
Undersøgelsen
Møder - hvor galt står det til?
Hvor galt står det egentlig til med møderne derude? Vi har gennemført en undersøgelse blandt 500 danske medarbejdere, og her kan du se konklusionerne.

Klik på pilen til højre for at se vores data. Det ser ikke godt ud...

Spild af tid
Spild af tid
Var mødet en god måde at bruge din tid på?
Vi spurgte om de deltagerne følte, at mødet var en god måde at bruge deres tid på. Man skal jo helst gå fra et møde og synes, at mødetiden er godt givet ud.

Kun 28% af deltagerne sagde at mødet var det helt rigtige for dem at bruge tid på og hele 20% sagde, at det var komplet spild af tid.

Bidrager ikke
Bidrage
Gjorde du en forskel på mødet?
Det vigtigste overhovedet for et møde er, at alle deltagerne føler, at de gør en forskel. Hvis ikke man gør en forskel, hvad skal man så overhovedet deltage i mødet?

Desværre syntes 41% at de kun gjorde en lille forskel på deres seneste møder og 13% sagde at de ingen forskel gjorde overhovedet.

Ingen handling
Handling
Tror du I får handlet på beslutningerne fra mødet?
Noget af det mest frustrerende i møder er, hvis man tager en masse beslutninger - men at der bagefter intet sker. Derfor spurgte vi deltagerne, om de troede på, at der ville komme handling efter mødet. Kun 1 ud af 4 sagde, at der ville blive fulgt op på alle beslutningerne fra mødet. Næsten lige så mange (23%) sagde at der intet ville ske efter mødet.
Lærer intet
Lært nyt
Fik du ny, vigtig information på mødet?
Vi spurgte om deltagerne fik noget ny, vigtig information på deres seneste møde, som de ellers ikke ville have fået og det kunne kun 28% af deltagerne sige ja til.

Og hele 20% af deltagerne gik fra mødet uden at lære noget som helst nyt.

PreviousNext